“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

08 decembra 2008

List v väzenia od eko-anarchistky Paoly Gori

"29. mája 2008 talianska polícia urobila razie na niekoľko domov, ktorých obyvatelia sú údajne prepojený na eko-anarchistickú skupinu "Il Silvestre". Obvinenie na tých, ktorých teraz prepadli je "subverzívna konšpirácia". Predpokladajú, že aktivisti Il Silvestre prepadli poštu, aby mohli financovať svoje priame akcie a publikovať literatúru. Výsledkom posledných razií zostala vegánska aktivistka Paola vo väzbe."

List od talianskej zelenej anarchistky a politickej väzeňkine Paoly Gori
Earth Liberation Prisoners - informačný bulletin (17. jún 2008)

Milé priateľky a priatelia,
Nasledujúci list od väzeňkine Il Silvestre, Paoly Gori, bol zverejnený na Indymedia. V ELP sme si mysleli, že by ľudí mohol tento list zaujímať.
Berte na vedomie: Paola vie čítať anglicky ako aj taliansky, takže jej pošlite list podpory ešte dnes.
http://www.indymedia.org.uk/en/2008/06/401070.html
http://325collective.com/prisons_paola-silvestri.html

List od Paoly Gori z väzenia, talianskej eko-anarchistky

"Nenechali prejsť ani mesiac od posledného zbavenia viny... a pripravili hneď ďalší nový proces, rovnaké argumenty, rovnaké odkazy, rovnaký pokus je pripravený paralyzovať. Hlúpi strážcovia ma naďalej sledujú a odposlúchavajú. Škoda, že nemajú ani zrnko rozumu, pretože keby mali, z počúvania by pochopili, alebo aspoň minimálne zistili, že sú sluhovia systému, v ktorom sami sú mäsom pre bitúnok. Ale najskôr keď sa narodí sluha, zostane sluhom a hoci je to hlúpe, je to dobrovoľné kým mu dovolia trochu moci.

V každom prípade, ak sa niekto pokúša nebyť pasívnym divákom zdevastovanej zeme, ale aktérom aktívnej zmeny, represia neprichádza ako prekvapenie, ale ako niečo, čo skôr či neskôr príde. Momentálne ten konflikt existuje a je konkrétny, je to v našich rukách byť blízko tých rebelov pred pravým nepriateľom nás všetkých, štátom, vyjadreniam kapitálu, devastácie, vykorisťovania... jedným slovom proti nadvláde.

Čo práve prežívam ja a čo prežívali a prežívajú iný kamaráti, je útok na naše snaženie a na nás samých, preto musíme zintenzívniť náš boj.

Mučenie uvalené na milióny zvierat nie je akceptovateľné; väzni v skladoch, bitúnky a laboratóriá, pokračujúca a nepretržitá domestikácia Prírody a Zeme je neakceptovateľná; nie je akceptovateľné vykorisťovanie miest, ani bezpečnostné opatrenia Kapitálu, ani bomby proti bezbranným populáciám. Je nutné konať a nie zaháľať.

Až k úplnému oslobodeniu

Pre anti-speciecizmus

Paola"

Prison of Livorno (Italia)
Paola Gori
Via delle Macchie 9
57124 Livorno
Italy

ZDROJ:
+++++++++++
Earth Liberation Prisoners Support Network
BM Box 2407
London
WC1N 3XX
England
www.spiritoffreedom.org.uk
prevzaté z: myspace.com/alongingforcollapsepress

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger