“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

08 decembra 2008

Podporte Brianu Waters!!!

Briana Waters je oddanou a milujúcou mamkou svojej trojročnej dcérky. Je profesionálnou hudobníčkou a učiteľkou na husle v Oaklande, Kalifornia. 15. marca 2006 bola falošne obvinená z účasti na politicky motivovanom podpaľačstve, ktoré sa udialo na Washingtonskej univerzite v máji 2001.



Briana pevne trvá na svojej nevine. Je mierumilovnou ženou, ktorá verí v nenásilie. V roku 2001 režírovala dokumentárny film s názvom Watch, ktorý rozpráva dojímavý skutočný príbeh mierumilovnej kampane, ktorá postavila koalíciu medzi environmentalistami, drevorúbačmi a obyvateľmi mestečka Randle, Washington, aby zachránili prastarý les na hore Watch.

Rodina, priatelia a podporovatelia Briany boli zdrvení žiaľom a zanechaní v nedôvere, keď ju federálna porota dňa 6. marca 2006 uznala vinnou z dvoch prípadov podpaľačstva. Momentálne je držaná vo väzbe, zatiaľ čo čaká na svoje odsúdenie. Čelí minimálne päťročnému záväznému pobytu vo väzení, ktorý môže byť potencionálne zvýšený až na dvadsať rokov.

Stres z tejto situácie je obrovský na Brianu ako aj jej rodinu, predovšetkým jej dcérku. Briana je vďačná za lásku a podporu, ktorá k nej prichádzala od začiatku. Vaše milé listy a podpora (vo všetkých formách) sú ešte vždy veľmi potrebné a oceňované. Finančné príspevky sú momentálne používané pre jej účet vo väzení (peniaze, ktoré používa počas držania vo väzbe na telefonáty a emaily, atd.), ako aj finančná podpora pre partnera Briany a jej dcérku. Toto je pre Brianu devastujúcou stratou, ale boj ešte nie je u konca. Právnici Briany ťažko pracujú na odvolaní sa proti rozhodnutiu súdu, a jej priatelia a rodina veľkoryso pomáhajú jej partnerovi Johnovi, kým sa stará o ich dcérku, zatiaľ čo je ona vo väzbe. Vaša ďalšia podpora pomáha prechádzať jej a jej rodine cez tieto neuveriteľne náročné okolnosti.

Prosím kontaktujte nás, ak chcete zorganizovať benefičné podujatie vo vašom meste.

Ďakujeme vám za vašu veľkorysú podporu v našom poslaní pomôcť Briane a jej rodine!

Príspevky môžete posielať aj cez PayPal na jej podpornej stránke www.supportbriana.org

Brianin dokumentárny film Watch

Brianin dokumentárny film s názvom Watch rozpráva dojímavý skutočný príbeh kampane za záchranu prastarého lesa v štáte Washington. Ak máte záujem o kópiu filmu, prosím pošlite email na dvd@supportbriana.org pre viac informácií. DVD so slovenskými aj anglickými titulkami môžete získať na adrese wafpress@wildmail.com . Všetky príspevky pôjdu priamo do Brianinho fondu právnej obhajoby.

Aktualizácia: Briana Waters bola 20. júna 2008 odsúdená na 6 rokov väzenia a bolo jej nariadené zaplatiť za škody 6 miliónov dolárov sudcom Franklinom Burgessom vo federálnom súde v Tacoma, USA. Jej právnik pracuje na odvolaní sa.

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger