“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

02 decembra 2008

14. jún 2008: Deň solidarity s Jeffrey Free Luersom a všetkými eko-väzňami

Jún 2008 označuje 8. výročie uväznenia Jeffreyho Free Luersa. Každý jún za posledných 8 rokov sa organizuje Deň solidarity pre získanie podpory pre Jeffa a iných eko-väzňov. Počas týchto rokov bola podpora Jeffa veľmi rozšírená a solidarita ocenená viac než sa dá slovami opísať.

Vo februári 2008, potom čo vyhral odvolanie, Jeff nakoniec obdržal znížený trest a teraz bude prepustený v decembri 2009; skoro 13 rokov skôr ako jeho pôvodná dĺžka trestu.

Takže, tento jún je mnoho dôvodov k oslavám. Lenže ešte vždy treba veľa vecí dosiahnuť. Jedným z najťažších aspektov väzenia je znovunavrátenie do "normálneho" života. Jeff sa plánuje učiť, zatiaľ čo si nájde prácu a bude mať pred sebou mnoho výdavkov na živobytie, ako aj vyrovnávať sa s emocionálnou opätovnou integráciou.

14. jún 2008 bude znamenať štart kampane, ktorej cieľom je zbierka peňazí pre Jeffa s jeho štúdiom a výdavkami na živobytie po jeho prepustení z väzenia. Dúfame, že tento deň rovnako prinesie pozornosť k mnohým eko-väzňom čeliacim čas za mrežami a represiu od štátu.

Súrime každého po celom svete a vrámci USA, aby v tento deň usporiadali solidárne podujatie pre eko-väzňov. Veľké alebo malé, od protestných akcií po písanie listov, všetko je cenné a vítané.

Pre informácie o minulých podujatiach alebo nápadoch, navštívte:

http://freejeffluers.org/howtohelp.html

a pre informácie o eko-väzňoch si prezrite:

http://greenscare.org/ alebo

http://spiritoffreedom.org.uk/

Príspevky pre Jeffa môžete posielať rôznymi spôsobmi:

http://freejeffluers.org/donate.html

Ďakujeme Vám za vašu podporu!

V solidarite

- Priatelia Jeffreyho Free Luersa

http://www.freejeffluers.org

info [at] freejeffluers.org

http://www.freejeffluers.org

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger