“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

31 marca 2009

Kampaň za oslobodenie politických väzňov MOVE 9!

Kampaň za oslobodenie politických väzňov MOVE 9!


Príklad listu pre komisiu a ďalšie informácie získate TU.

Táto emailová výzva k akcii bola nedávno rozposlaná podporovateľmi MOVE kvôli solidarite a pomoci zostávajúcich ôsmych väzňov MOVE 9, ktorých momentálne čakajú pohovory o podmienečnom prepustení z väzby. O tejto akcii sme písali už minulý rok, kedy sa tiež mohli takto dostať na slobodu, lenže podmienečné prepustenie im zamietli. Minulý rok mali prvú možnosť dostať sa na slobodu od 8. augusta 1978 od ich zatknutia a odsúdenia. Rozbehla sa internetová petícia a listová kampaň, lenže napriek tomu, komisia zamietla podmienečné prepustenie každému (pamätajte, že ženy z MOVE 9 ani nikdy neboli obvinené z držania zbrane!) z mnohých nespravodlivých dôvodov vrátane "neprejavenia ľútosti" za zločin, o ktorom vždy tvrdili, že sú nevinní.

MOVE 9 sú odvážny revolucionári a odvážne revolucionárky, ktorí a ktoré si zaslúžia našu solidaritu. Prosíme vás, prečítajte si túto výzvu k solidarite a prejdite si nižšie informácie a články z minulých kampaní kvôli pozadiu a informáciách o tomto prípade.

Zostaňte v pohybe! ON A MOVE!

V túto stredu a každú nasledujúcu stredu až ku koncu pohovorov o podmienečnom prepustení vyzývame ľudí, aby telefonovali predsedkyni Katherine C. McVey na Pennsylvania Board of Probation and Parole na čísle (717) 787-5699 (toto platí väčšinou len pre ľudí z USA, ale samozrejme, kto by mal záujem, môže volať aj zo Slovenska alebo Českej Republiky),

aby žiadali prepustenie politických väzňov MOVE! MOVE 9 sú členovia organizácie MOVE, ktorí boli nespravodlivo uväznení za vraždu policajta Jamesa Rampa, čo sa udialo 8/8/1978 pri útoku polície na dom MOVE. Ako sa vyjadril Philadelphský veterán a novinár Linn Washington v dokumentárnom filme od Cohort Media "MOVE", existujú postačujúce dôkazy a vedomie, že Ramp bol zabitý pri policajnej prestrelke samotnými policajtmi, ako to v amerike volajú "friendly fire", a nie členmi MOVE ako sa tento systém snaží ľuďom nahovoriť. Nie je žiaden dôvod prečo by ľudia od MOVE nemali byť prepustený na podmienku. Majú výborné záznamy z väzenia a pomáhali minimalizovať rasové násilie a násilie gangov vo vnútri väzenia, pomáhali spoluväzňom bojovať proti závislosti na drogách, matky a otcovia vytvárali vzťahy so svojimi deťmi, ktoré sú vonku, a celkovo boli pozitívnym príkladom väzenskej populácii väzňov a zamestnancov. Tieto body môžete tiež použiť ak budete hovoriť s predsedkyňou McVey. Takže zavolajte jej túto stredu a zaplňte telefónne linky v podpore s MOVE 9.

Ak si členom/členkou na Facebooku, pridaj sa ku skupine Free the MOVE 9 a daj vedieť aj svojim priateľom o tejto výzve. Taktiež tam pridávaj svoju debatu s ľuďmi, ktorú vedieš o MOVE, ako aj ich odpovede. Takto môžeme lepšie reagovať na určité klamstvá, ktoré o nás šíria a účinnejšie koordinovať našu odozvu. Taktiež rozširuj informácie o tejto výzve na iných fórach ako napr. Myspace a podobne.

Vytváraj plagáty a letáky, volaj do rádia, píš listy do novín. Dostaňme týchto bojovníkov za slobodu domov!

Tí z vás, ktorí nemôžete zavolať, prosím píšte listy. Minulý rok sme mali zával listov, ktoré svedčili o rozsahu a hĺbke Revolúcie! Pokračujte v písaní.

Príklad listu pre komisiu a ďalšie informácie získate TU.

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger