“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

19 novembra 2011

Humenské dočasné umiestnenia túlavých psíkov potrebujú našu pomoc!

Sú verní, nepijú, nemajú dlhy, nie sú vypočítaví, a predsa končia na ulici , alebo priviazaní niekde v lese. Ako im pomôcť?

Možno by stačilo tochu viac citlivosti. Sme dobrovoľníci, ktorým osud týchto spoločenských zvierat nie je ľahostajný. Chceme dať šancu psíkom, aby si mohli nájsť nový domov. Keďže v Humennom neexistuje žiadna informačná tabuľa o stratených a nájdených zvieratách, vytvorili sme na Facebooku stránku “UTULOK PRE PSIKOV V HUMENNOM. Nejde nám prioritne o vybudovanie útulku, skôr o to, aby sa mohli ľudia prostredníctvom internetu zoznámiťso psíkmi, ktorí sa stali pre iných nepotrební, alebo sa zatúlali. Taktiež, aby psíci
nekon
čili na ulici, stačí psíka nafotiť, poslať na kontakt uvedený na facebooku, a anonymne sa mu pokúsime nájsť nový domov, aspoň dočasný. Spolupracujeme z veterinármi, a tak dokážeme zabezpečiť veterinárne ošetrenie , preplácať stravu, a tak pomáhať ľudom, ktorí chcú pomôcť psíkom dočasnou opaterou.Snažíme sa o kastráciu psov. Uvedomujeme si, že aj keď je to zásah proti prírode , predchádza sa takto zbytočnému nakrývaniu psov a starostiam, kam s nechcenými šteniatkami.
Blížia sa Vianoce, a mnohí z nás chcú poteši
ť svoje ratolesti,malou , živou guľôčkou. Práve tieto vianočné darčeky končia koncom januára, polomŕtve, zamrznuté niekde za mestom.Netýrajme, neubližujme, staňme sa aj my ĽUDIA najlepšímipriateľmi psov.
Za všetkých havkáčov ďakuje NIna.
Kontakt pre pomoc humenským aktivistom/tkám: huspenina@zoznam.sk

wildandfreekolektív podporuje túto aktivitu Humenských aktivistiek, preto je našou snahou budúci rok prispieť aj benefične na tieto a im podobné aktivity. ak robíte vo svojom okolí podobné dobré činy, kontaktujte nás.

1 komentár:

nina povedal(a)...

--poprosím všetkých, ktorí chu skutočne pomocť,nech nás kontaktujú na pesnaulici@gmail.sk, alebo t.č. 0919133514... za všetkých havkačov, ešte raz dakuje Nina

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger