“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

11 decembra 2008

Skončil Klub 80


Včerajším koncertom na narodeninovej párty sme sa rozlúčili so zaujímavým alternatívnym priestorom v Humennom. Klub 80 sa počas svojej rok a pol dlhej existencie dostal do povedomia mnohých ľudí. Predovšetkým svojou rôznorodosťou hudobných štýlov, možnosťou hrania mladých neznámych kapiel, príjemným posedením a hlavne zapožičiavaním priestoru pre rôzne kultúrne aktivity.
Priestor tu dostal jazz, rock, folk, punk, metal i hardcore. Vystriedalo sa tu množstvo skupín a interprétov z celého sveta. Prebehol tu filmový festival o právach zvierat, rôzne stretnutia, benefičné akcie.

Posledný koncert prišli podporiť prešovskí oldschoolHC SAPROPHYTE, nitrianská punková veselica DPH a približe 150 platiacich ľudí.
Akciou sa benefične podporili aktivity Voľného kolektívu Wild and Free, za čo sa rozdávali vegánske chuťovky zdarma.
Preto sa chceme poďakovať majiteľom Klubu 80 za ústretovosť, pomoc a podporu a držíme palce v ich ďalších úspešných aktivitách.

... PORUCHA, STEPASIDE, VANDALI, DPH, SAPROPHYTE, EDITOR, SEPUKKA(cz), THORTARY(cz), THALIDOMIDE(cz), NEMA BARIKADA(cz), FIALKY(cz), LINHA DEL FRENTE(mex), ALGUNA VEZ FUI CIEGO(bra), ILEGALITY, HIPPIE KILLER, JAKUBISKO, LAY OUT THE TRAPS(uk), STINGS(ua), CORPUS LUTEUM a mnoho ďalších...

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger