“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

23 novembra 2012

Vynovujeme distribúciu WaFpress

V posledných mesiacoch sa na scéne antiautoritárskeho, DIY a alternatívneho hnutia začína svitať na lepšie časy. Podobne ako je to v Čechách a iných krajinách, aj u nás na Slovensku sa opäť, aj keď pomalými krokmi začínajú vytvárať nové časopisy, brožúrky a iné nosiče informácií. Staršie periodiká vydávajú ďalšie a ďalšie pokračovania, množia sa texty a obrázky v tlačenej podobe.
Musíme uznať, že množstvo informácií, ktoré máme na internete dominuje akejkoľvek inej forme, no predsa len je to stále v monitore, alebo na displeji.
Tlačená forma prináša množstvo strávenej pohody pri štúdiu, alebo len tak prezeraní si ostatných plátkov, ktoré si môžeme vziať do ruky kedykoľvek a kdekoľvek.

Po istom období sme sa v rámci nášho kolektívu rozhodli opätovne zmeniť tvár našej distribúcie a podporiť tak všetky nezávislé vydavateľstvá ako aj jednotlivcov v ich aktívnej práci. Na našom web/blogu budeme pravidelne informovať o novinkách v našej distribúcii WaFpress, ktorej súčasťou budú taktiež nami vlastné vydávané materiály.

Na záver len dodávame, že nie je našou prioritou vytvoriť čo najväčší možný archív tlačovín a nosičov. Budeme sa snažiť prinášať všetkým vám čo najpestrejší prehľad súčasných aj minulých informačných plátkov.

Pokiaľ tlačíte, alebo vydávate a máte chuť sa podeliť o vaše aktivity, ozvite sa nám, dohodneme sa s vami na odbere a možnej propagácii.
Ak máte chuť pomôcť s vydávaním našich materiálov, píšte nám na kontaktný mail: wafkolektiv@riseup.net.

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger