“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

27 septembra 2012

Nové DVD - Earth First! Názory radikálneho environmentalizmu

Vydavateľský kolektív WAFPRESS vydal ďalšie DVD. Tentokrát je to dokumentárny film o organizácii Earth First! Ďakujeme všetkým, ktorí a ktoré sa podieľali na produkcii slovenského prekladu.

DVD - Earth First! Názory radikálneho environmentalizmu

Earth First! je radikálna skupina ľudí odhodlaných zachraňovať divokú prírodu bez kompromisov. V tomto dokumentárnom filme z roku 1987 sa dozviete, čo ich k tomu motivuje a čo sú ochotní a ochotné podstúpiť pri záchrane divočiny.

Režisérom tohto filmu je Chris Manes, väčšina záberov pochádza od Andyho Caffrey. Vo filme máte možnosť vidieť rozhovory aj so známymi ľuďmi hnutia hlbokej ekológie, napr. Edward Abbey, Dave Foreman, Bill Devall, ... Priestor dostali aj ľudia z opačného konca, lesníci, drevorubači a developeri. 

Film má jednu hodinu, je v angličtine, ale môžete si vybrať aj slovenské titulky (aj anglické). 

Zároveň meníme stratégiu distribúcie našich DVD. Odteraz pokiaľ si objednáte DVD cez našu e-mailovú adresu wafkolektiv@riseup.net alebo osobne, ak sa s nami stretnete na nejakej akcii, získate DVDčko z produkcie wafpress za 1 euro! Zároveň nechávame možnosť solidárnej ceny 3 eurá, pokiaľ máte možnosť a chuť podporiť finančne nás alebo nejakú inú skupinu či organizáciu asociovanú (nami) s témou filmu. Za to vám bude patriť aj veľká vďaka! Avšak neváhajte si objednávať aj za to jedno euro. 



Benefičné príspevky presúvame teraz do nášho vydavateľského projektu. Plánujeme vydať knižku Tajomný svet Terijiánu v slovenskom jazyku. Zároveň si ju môžete objednať dopredu za zvýhodnenú cenu. Otázky a podrobnosti cez wafkolektiv@riseup.net

Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger