“Zem neumiera, Zem je zabíjaná - a tí, ktorí ju zabíjajú, majú mená a adresy!”

Banner: Existence 1/2013

03 decembra 2012

Café Zapatista - prvá solidárna káva pre alternatívne aktivity aj na Slovensku.

Po nádherných desiatich mesiacoch spojených prácou so Zapatistickou kávou vďaka Kooperatívnemu kolektívu BioSphere sme sa rozhodli definitívne priradiť jeden druh kávy na benefičné účely aj u nás na Slovensku.
Prinášame Vám prvú bio fair trade solidárnu kávu, ktorej časť výťažku bude slúžiť na podporu a pomoc rôznych alternatívnych a aniautoritárskych aktivít.
Tak ako sa v Nemecku predáva a donedávna aj u nás výborná káva s čokoládovou arómou Stortebecker, bude sa od teraz prezentovať vlastná značka Café Zapatista.
Reagujeme tak na aktuálnosť trendov a vzostup solidárnych aktivít pre občianske hnutie EZLN v Mexiku, ako aj pre možnosti aktívnejšej spolupráce medzi nami a našimi aktivitami.
Benefičná káva je nielen výborná vďaka svojej lahodnej a až priam čokoládovej chuti, ale je výborným prostriedkom, ako podporiť ľudí a aktivity v boji za záchranu Zeme, zvierat a ľudí.

Túto kávu si môžete objednať na našom mailovom kontakte: wafkolektiv@riseup.net, alebo priamo kúpiť na niektorej z našich akcií.

Aby sa dostala naozaj ku každému/ej z vás, stanovili sme pre ňu aj výbornú cenu: 4,44€ za 250g praženej kávy.

Objednávajte, podporujte ale hlavne vychutnávajte tú pravú Mexickú kávu.


Žiadne komentáre:

wildandfree kolektív Copyright © 2011 | Template created by O Pregador | Powered by Blogger